top of page
Search

Mezőgazdaság és kert – KPE idomok és csövek, kerti csapok, locsolótömlők

Ebben a blogposztunkban a kerti munkálatokhoz, öntözőrendszerekhez és mezőgazdasági felhasználásra alkalmas KPE idomokat és csöveket, valamint a különböző kerti csapokat és locsolótömlőket szeretnénk bemutatni, melyek elérhetőek solti telephelyünkön.



KPE idomok
KPE idomok


KPE csövek és idomok

A KPE megnevezés a cső anyagának minőségére utal. A KPE jelentése kemény polietilén, ebből következik, hogy a KPE cső jól ellenáll az őt érő behatásoknak, amit a nagy sűrűséggel bíró polietilénnek köszönhet. A KPE csövek valójában inverzei az LPE csöveknek, amelyek könnyűek, sűrűségük pedig kicsi.

A KPE csövek és idomok kiváló minőségűek és számos területen felhasználhatóak. A KPE gyorscsatlakozó idomok könnyű szerelést tesznek lehetővé, így ideálisak az öntözőrendszerekhez és a kerti munkákhoz. Ezen idomok segítségével egyszerűen összekapcsolhatjuk a KPE csöveket, így gyorsan és hatékonyan kiépíthetjük az öntözőrendszert vagy végezhetjük el a kerti munkákat, valamint a hálózati vizet is gyorsan és egyszerűen vezethetjük be az épületekbe, otthonainkba.

Léteznek sárgaréz KPE idomok is, melyek kifejezetten a KPE csövekhez lettek tervezve, és kiváló minőségű anyaguknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezek az idomok megbízhatóan csatlakoztatják a KPE csöveket egymáshoz, biztosítva a szivárgásmentes működést.

A KPE termékek széles körben használhatóak az öntözőrendszerekhez és a mezőgazdasági területeken. A KPE csövek rugalmasak, de ellenállóak, így könnyen alkalmazkodnak a különböző földrajzi és időjárási körülményekhez. Az öntözőrendszerekben való felhasználásuk révén hatékonyan tudjuk öntözni a növényeket, biztosítva a megfelelő vízellátást.

A KPE csövek és idomok tehát megbízható és sokoldalú termékek, amelyek kiemelkedően alkalmasak az öntözőrendszerek kialakítására és a mezőgazdasági felhasználásra. A gyártásnál minőségi anyagokat használnak fel, a könnyű szerelhetőség garantálja a hosszú élettartamot és a hatékony működést, így segítve a kerti munkákat és elősegítve a terméshozam növelését.


Kerti csap
Kerti csap


Kerti csapok

Kínálatunkban számos különböző anyagból készült és többféle méretű kivitelben megtalálnak kerticsapokat, valamint golyóscsapokat, melyek megfelelően biztosíthatják egy-egy leágazás, vagy végpont elzárását, kizárását.

Forgalmazunk műanyag csapokat, melyek könnyedén beépíthetők az öntözőrendszerekbe, és anyaguknak köszönhetően hosszútávon ellenállnak az időjárási és környezeti hatásoknak.

Továbbá megtalálhatóak polcainkon a sárgarézből készült golyóscsapok, főelzárók, fagycsapok, melyek szintén elengedhetetlen elemei lehetnek a vízhálózatok kialakításának.


Szórópisztoly
Locsoló fej

Locsolótömlők, gyorscsatlakozók, szórópisztolyok

A locsolótömlők és a hozzájuk tartozó gyorscsatlakozó idomok rendkívül hasznosak az öntözőrendszerek kiépítésében. Léteznek műanyag és sárgaréz kivitelben is a különböző gyorscsatlakozók és tömlővégek. Ezek a praktikus eszközök ideálisak a mezőgazdasági felhasználásra és a kerti munkákhoz. A locsolótömlők könnyűek és rugalmasak, így könnyen mozgathatóak és megfelelően elérhetik a különböző növényeket az öntözéshez. A gyorscsatlakozó idomok gyorsan és biztonságosan rögzítik a locsolótömlőket, megkönnyítve a slag használatát. Kínálatunkban szintén megtalálhatóak a különböző szórópisztolyok, öntözőfejek is.


A nyári időszakban kifejezetten fontos, hogy növényeinket, ültetvényeinket megfelelő módon öntözzük és tápláljuk, ezért kulcsfontosságú az is, hogy milyen eszközökkel tesszük mindezt. Solti üzletünkben minden öntözéshez és locsoláshoz szükséges terméket megtalálnak, amivel biztosíthatják a növények jólétét.


Amennyiben bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Ne maradjon le kedvező árainkról, látogasson el üzletünkbe még ma!


T-96 Kft

72 views0 comments
bottom of page