top of page
Search

Nyílászárók üzletünk termékpalettáján !

A műanyag nyílászárók egyre népszerűbbek a modern épületek építésekor, illetve ingatlanok felújításakor. Ennek oka számos előnyük, mint például a tartósság, az alacsony karbantartási igény és a megfizethetőség mind az ajtók, mind pedig az ablakok tekintetében. A műanyag nyílászárók PVC-ből (polivinil-klorid) készülnek, amely erős és tartós anyag, ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, ellenáll a nedvességnek, a rothadásnak és a korróziónak.


műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró

A műanyag nyílászárók másik jelentős előnye energiahatékonyságuk. Kiváló szigetelést biztosítanak, csökkentik a hőveszteséget és a zajátvitelt. Ez segít megóvni, komfortossá tenni az épület belső terét, és hosszú távon sokat takarít meg az energiaszámlákat figyelembe véve. Ezenkívül a műanyag ajtók és ablakok könnyen tisztíthatók és minimális karbantartást igényelnek a hagyományos fa- vagy fémkeretekhez képest.


Előnyeik ellenére gondolhatnánk, hogy a műanyag nyílászáróknak vannak hátrányai is, mint például az egyszerű megjelenésük. Előfordulhat, hogy a műanyag keretek esztétikailag nem olyan vonzóak, mint a fa vagy fém keretek, ami befolyásolhatja az épület általános megjelenését, azonban ma már számos megoldás megtalálható a piacon (és üzletünkben is), a fa hatású műanyag nyílászárókra és az alumínium nyílászárókra nézve egyaránt. Ezáltal mindenki megtalálhatja a számára ideális kinézetű és formájú nyílászárókat.


alumínium nyílászáró
Alumínium nyílászáró

Összefoglalva, a műanyag nyílászárók számos előnnyel rendelkeznek, amelyek vonzóvá teszik őket építkezés vagy felújítás során. A végső döntés meghozatala előtt azonban mérlegelni kell megjelenésüket, méretüket, funkciójukat, hő- és hangszigetelő képességüket is.


Van aki már bele is vágott a felújítási munkálatokba, mind a nyílászárók, mind pedig a hőszigetelés tekintetében. Ha Ön is ezen gondolkozik, és szeretné energiahatékonyabbá tenni otthonát, valamint növelni az ingatlan értékét, ne maradjon le kedvező árainkról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!


T-96 Kft

32 views0 comments
bottom of page